Nya fälgar

Så småningom behöver man byta ut fälgarna på bilen. Eftersom detta inte är något som man behöver göra särskilt ofta, kan det vara bra att ha koll på vissa saker. Först och främst behöver man välja ut nya fälgar.

tires

 

På marknaden finns det mängder av olika fälgar, men det är viktigt att de du köper passar just din biltyp. Fälgar har olika bultmönster och storlek, så det är viktigt att du har koll på exakt vad du ska ha. Om du besöker masterwheels.se, kan du enkelt hitta nya fälgar och däck genom att sortera fälgar efter fälgstorlek, om du vill ha aluminium eller plåt samt efter vilken fälgbredd du söker.

Hos masterwheels.se kan du välja bland ett stort utbud av fälgar från populära tillverkare som KFZ Staal, Original Equipment eller fälgar direkt från biltillverkare. Om du har några frågor om modeller, montering eller något annat som rör fälgar och däck, kan du få bra hjälp hos kundsupporten. Att byta ut fälgar på bilen själv kräver lite trix och tips, men det går att göra. Motormännen har skapat en användbar guide med tips på hur du byter fälgar och däck på enklast sätt. Här kan du bland annat läsa om hur du får loss en envis fälg utan att skada den eller hur du hittar rätt bult till din fälg.

Få professionell hjälp

Om du inte är jättebekväm med att meka och byta däck och fälgar, är det alltid säkrast att överlåta detta till en bilverkstad. När det kommer till något som fälg- eller däckbyte är det nämligen viktigt att allt blir rätt gjort. Det finns mängder av verkstäder runtom i landet, där du kan få hjälp att byta fälgar. Du kan beställa fälgarna billigt online hos masterwheels.se och sedan få hjälp med själva monteringen.