Montera på extraljus till din bil

Likaväl som det är viktigt att ha en hel framruta på bilen så är det viktigt med bra belysning. Det an vara så att bilens original belysning fungerar okej, men det skulle behövas monteras extraljus på din bil för att det ska bli bättre.

Om man ofta är ute och kör på kvällar och nätter så kan extraljus vara något som blir nödvändigt. Ta dig en titt på detta utbud för att se om det är något som kan passa din bilmodell. Om du har lite tekniska kunskaper så kan du montera dessa själva. Se till att koppla strömmen till dina extraljus från bilens helljus så när du slår på helljuset så tänds den extra belysning du monterat på bilen.

Se också till så att du ställer in ditt extraljus så det ger maximalt med belysning. Både framåt men också åt sidorna. Det kan vara bra att rikta extraljusen efter vägrenen så om det kommer vilda djur upp på vägen så hinner du se dessa med bra belysning som lyser upp både vägen och vägrenen. Ju längre ljusstrålen når desto bättre. För att justera din belysning så kör till någon öde väg sent på kvällen då mörkret lagt sig. Se till att hitta en bra och lång väg raka och se till att du har verktyg med dig för att kunna lossa på skruvar, justera dina lampor och skruva åt igen.