Bilar på nätet

Denna text är skriven för dig som älskar bilar och inte kan få nog av dem. Här har vi listat några av de mest populära och intressanta sidorna på nätet som passar dig som är biltokig.

2995568-colorful-havana-cars

Populära bilsajter

Garaget.org – Garaget är en community för alla som är intresserade av bilar. Som medlem på Garaget kan du bland annat visa upp bilder på dina egna bilar och byta åsikter och idéer med andra bilintresserade människor runt om i Sverige.

ViBilagare.se – Vi Bilägare är en sajt där du hittar massor av intressant information om allt som har med bilar att göra. På sidan finns allt från reportage och bilbloggar till forum och webb-tv. Allt du kan tänkas leta efter!

Auto Motor & Sport – På Auto Motor & Sport kan du läsa om allt från olika bilmärken till spännande bilsporter. På sidan hittar du även olika biltester, topplistor, bloggar och information om olika motorsports event. Auto Motor & Sport finns även som tidning.

Bilspel

Bilspel är en av de allra största kategorierna inom dator- och tvspelsbranschen. Idag finns bilspel som du kan spela direkt via nätet samt spel anpassade för Playstation, Xbox och Nintendo Wii.

Ett av de just nu allra mest populära bilspelen är GTA 5 (Grand Theft Auto) som lanserades under hösten 2013. Till skillnad från många andra actionspäckade spel så är man i GTA en kriminell karaktär som utför olika uppdrag. Man tar sig runt i staden i olika fordon som man oftast har stulit. Biljakter är mycket vanligt förekommande och för att lyckas i spelet gäller det att man blir en skicklig bilförare.

När det kommer till biltävlingar finner vi ett nästan oändligt utbud av spel. Ett av de mest populära racing-spelen är Need for Speed. Ytterligare populära racing-spel är F1 2013 Classic Edition, Forza Motorsport 5 och Gran Turismo 6.